Ur Åter 1/09 Lästid: 10 minuter

🔒 Tygblöjor, del 2

-

Efter att med mitt första barn ha prövat mig igenom en stor del av alla varianter som finns på tygblöjsmarknaden kom jag fram till att det enklaste var det bästa (i alla fall för oss). Så till mitt andra barn har jag bara använt rutvävda bomullsvikblöjor (80×80 cm), snappi och hemstickade ullbyxor. De flesta vana tygblöjeanvändare har hittat sina egna trix för att få allt att fungera optimalt (har de inte det har de oftast gett upp tygblöjor efter ett tag). Tyvärr är det inte så vanligt att man delar med sig av den kunskapen, när barnen blivit stora går man ju oftast inte runt och pratar tygblöjor med nyblivna föräldrar, även om det kanske skulle behövas. I den här artikeln tänkte jag försöka förmedla en del av de erfarenheter som jag har samlat på mig och lyckats snappa upp från andra. Hoppas ni har nytta av dem!

Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt. Det går också att bara köpa den enskilda artikeln som nätversion.

(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )

Tygblöjor, del 2


kr


Åter 1/09 – Nätversion


25 kr


Åter 1/09 – Papperstidning


25 kr
Fler artiklar av
Fler artiklar i Åter 1/09 Fler artiklar om Barn
X
Jag godkänner cookies : )