Ur Åter 4/16 Lästid: 12 minuter

🔒 Backgårds, del 7

- Löke

Sex år har gått sedan vårt första utflyttar­brev i Åter. På den tiden var vår lilla familj på jakt efter ett eget ställe där vi kunde börja bygga på det liv vi önskade oss. Vi fann gården Backgårds strax utanför Ljusdal, vilken kom att bli platsen där vår artikelserie i Åter de följande åren kom att utspela sig. Sedan dess har mycket hänt. Vi har flyttat igen och en tredje son har anslutit till vår numer rätt stora familj. Vi har renoverat, odlat, experimenterat, lönearbetat rätt lite för det mesta, lönearbetat mer ibland, och lärt oss massor – ibland den hårda vägen. Som exempelvis att en gård utan mark och uthus i längden kommer till korta för självhushållarfamiljen, hur trivsamt och vackert boningshuset än är.

Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt. Det går också att bara köpa den enskilda artikeln som nätversion.

(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )

Backgårds, del 7


15 kr


Åter 4/16 – Papperstidning


30 kr


Åter 4/16 – Nätversion


30 kr
Fler artiklar av
Fler artiklar i Åter 4/16 Fler artiklar om Utflyttarbrev
X
Jag godkänner cookies : )