Affiliateprogram

Du som bloggar, eller av annan anledning har många besökare eller följare, kan hjälpa Åter att nå ut till fler. Samtidigt kan Åter hjälpa dig ekonomiskt så att du kan fortsätta med det du gör och kanske utveckla din verksamhet. En win-win där vi hjälper varandra att nå ut med viktig kunskap och inspiration.

Så här går det till: du får först gratis tillgång till alla artiklar på hemsidan. Du tipsar sedan dina besökare om tidnignen på valfritt sätt, t ex genom att länka till en bra artikel, artikelkategori, artikelserie eller ett nummer av tidningen. När någon klickar på länken och köper tidningar eller prenumeration här så får du 20% av summan.

Här ansöker du om att bli affiliate, och det är också där du kommer se statistik över hur många som klickat, på vilka länkar, ev kampanjer och hur mycket du tjänat. När du känner att det är läge för en utbetalning skickar du helt enkelt en faktura.

I ansökan får du fylla i var du kommer att tipsa om Åter, så vi kan kolla att det görs på ett passande sätt som stämmer överens med Åters värderingar.

Har du frågor eller vill diskutera samarbetsformerna så skicka ett mail till petter@alternativ.nu eller ring Petter Bergström på 0730327128